AES Library

PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2016-08-19 13:03

Ny medlemsavgift

Under väldigt lång tid har medlemsavgiften till AES legat fast på $99 per år. För detta får man bland annat The Journal of the Audio Engineering Society (JAES) i elektronisk form

 

, som förmodligen är den viktigaste källan till nya rön inom audioområdet. Man har också möjlighet att till ett reducerat pris köpa artiklar i organisationens E-Library, som är en ofantlig källa till kunskap om hela utvecklingen inom audio från dess att AES startades 1948 och inte minst till alla AES standarder. Man har också kunnat prenumerera på E-Library för $145 per år och få fri tillgång till biblioteket.

E-Library ingår

Styrelsen för AES har nu bestämt att tillgången till E-Library skall ingå i medlemsavgiften och i samband med detta höjs avgiften till $125 per år från och med september i år. Dock gäller redan från första augusti att E-Library ingår för den som förnyar sitt medlemsskap, så om man passar på att förnya nu (fram till 2016-08-31) får man alltså tillgång till biblioteket för endast $99 per år. Man kan teckna medlemsskap för flera år framåt, så skynda fynda!

http://www.aes.org/membership/

Senast uppdaterad ( 2016-08-19 13:18 )
 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

free pokerfree poker
© AES Sweden