Medlemsmöte 15 september

PDF Skriv ut
Skrivet av Administrator   
2016-08-19 12:23

Den 15 september kl 18:30 träffas vi för höstens första möte, på Net Insight, Västberga Allé 9, 6tr, i Stockholm.

Nya styrelsemedlemmar

Vi har förslag på två nya medlemmar i styrelsen för AES Sverige: Lars-Olof Janflod som arbetat många år på Genelec, samt Magnus Danielson på Net Insight. Per Sjösten, som varit ordförande i sektionen en längre tid har blivit vald till vice President för Norra Europa inom AES och önskar därför frånträda sin ordförandepost. Vårt förslag är därför att Lars-Olof Janflod tar över som ordförande och vi tror att Lars-Olof och Magnus kommer att bli en stor tillgång i styrelsearbetet och starkt bidra till en ytterligare vitalisering av den svenska sektionen av AES. Se kallelse nedan!

Net Insight

Net Insight är företaget som ser till att audio och videosignalerna kommer dit dom ska och i rätt tid för radio och TV contribution/produktion och distribution samt i stora såväl som små event, inklusive nuvarande sport event i Brasilien mm. Net Insight´s Magnus Danielson presenterar Net Insight och deras produkter samt ställning på världsmarknaden. Om du vill veta mera om Net Insight kolla deras hemsida www.netinsight.net. Magnus Danielson har varit med från början av Net Insights resa och det han inte vet i ämnet är förmodligen inte värt att veta.

Nigel Jopson

För musikvännerna har vi kallat in en studioräv från England: Nigel Jopson har arbetat med bland andra Roger Waters och har en och annan anekdot från deras gemensamma arbete med The Wall i Berlin att berätta. Numera är Nigel redaktör för tidnigen Resolution efter att dess grundare Zenon Schoepe så tragiskt gick bort i april månad tidigare i år. I denna funktion är Nigel naturligtvis också nyfiken att lära mera om våra verksamheter i Sverige så vi kan se fram emot en intressant diskussion och informationsutbyte. För dig som inte åtnjuter en fri prenumeration på detta utmärkta magazin finns det möjlighet att teckna ett sådant.

Varmt välkomna!


Per Sjösten

 

 
free pokerfree poker
© AES Sweden